NIKA ISLAND RESORT

SEVERNÍ MALE ATOL Počet pokojů: 43 Adresa: Nika Island Resort AA.Kudafolhudhoo,North Ari Atoll, Republic of Maldives; Tel.: +960 6660516

NIKA ISLAND RESORT

Výběr pokoje Počet osob na pokoji Standardní cena za 3 nocí Naše cena za 3 nocí Zadat počet pokojů Celková cena
Bungalow Jednolůžkový pokoj plná penze - obsazenost 1 Informace: 1 dítě do 6 let na přistýlce zdarma (na vyžádání) 27 492 Kč 23 700 Kč
0 cena za pokoj při obsazenosti 1 osobou
Bungalow Dvoulůžkový pokoj plná penze - obsazenost 2 Informace: 1 dítě do 6 let na přistýlce zdarma (na vyžádání) 36 656 Kč 31 600 Kč
0 cena za pokoj při obsazenosti 2 osobami
Bungalow Třílůžkový pokoj plná penze - obsazenost 2+1 Informace: 1 dítě do 6 let na přistýlce zdarma (na vyžádání) 52 026 Kč 44 850 Kč
0 cena za pokoj při obsazenosti 2 osobami + 1 osobou na přistýlce
0

Informace o hotelu

Nika Island Resort & Spa se nachází na západním okraji severu Ari Atoll (vzdálen cca 73 km od mezinárodního letiště Male). Transfér je provozován hydroplánem cca 20/25 minut.

Ubytování v celkem 46 pokojů (vlastní sociální zařízení, trezor, klimatizace, mini- bar, satelitní TV, fén, Wi-fi, konvice, ručníky, plážové ručníky)

Garden Room  : cca 35m2, dvoulůžkový pokoj (manželská postel velikosti Queen) s koupelnou. V obývacím pokoji lze umístit přistýlku. Zahradní pokoje jsou zasazeny v bujné vegetaci; pokoje se nacházejí podél hlavního chodníku na ostrově. Nemají soukromou pláž, ale hosté mají přístup ke dvěma veřejným plážím s lehátky, sprchami a slunečníky, které se nacházejí v blízkosti dvou hlavních barů.

Beach Villas : cca 80m2 s dvoulůžkovým pokojem, obývacím pokojem a koupelnou. Nachází se na severní straně ostrova s výhledem na velkou lagunu s přístupem k bariérovému útesu, a to koupáním na vlastní soukromé pláži. Všechny plážové vily mají výhled na oceán, jsou obklopeny zahradou s altánem a vířivkou a jsou od sebe odděleny bujnou vegetací, aby bylo zajištěno soukromí. Jedna plážová vila byla vybavena pro osoby se zdravotním postižením.

Family Beach Villas: rodinné plážové vily mají dvoulůžkový pokoj s postelí, velký obývací pokoj, koupelnu s venkovní maledivskou sprchou a druhý dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou a šatnou.  Rodinné plážové vily jsou ideálním řešením pro velké rodiny nebo skupiny přátel. Vily se nacházejí na severní straně ostrova a mají výhled na velkou lagunu. Jsou obklopeny zahradou s altánem a vířivkou. Svěží vegetace zajišťuje naprosté soukromí všem hostům v každé vile.

Deluxe Beach Villas: mají dvoulůžkový pokoj, obývací pokoj, koupelnu s venkovní sprchou Maldivijského stylu. Vily Deluxe Beach se nacházejí mezi bujnou vegetací na jižní straně ostrova, kde je bariérový útes blíže a snadno dosažitelný koupáním z vlastní soukromé pláže. Všechny deluxe plážové vily mají výhled na oceán a jsou obklopeny zahradou s altánem a vířivkou a jsou od sebe odděleny bujnou vegetací, aby bylo zajištěno soukromí.

 

Family Deluxe Beach Villas:  rodinné plážové vily mají dvoulůžkový pokoj, obývací pokoj, koupelnu s venkovní sprchou Maldivijského stylu; druhý dvoulůžkový pokoj má vlastní koupelnu a skříň. Rodinné luxusní rodinné vily jsou ideální pro velké rodiny nebo skupiny přátel. Nachází se na jižní straně ostrova, kde je bariérový útes blíže pláži. Mají výhled na oceán a jsou obklopeny zahradou s altánem a vířivkou a jsou od sebe odděleny bujnou vegetací, aby bylo zajištěno odloučení a úplné soukromí.

 

Water Villas s dvoulůžkovým pokojem, obývacím pokojem, koupelnou, terasou s přímým vstupem na pláž a solariem. Vily jsou umístěny v laguně na severní straně ostrova, s výhledem na jeden z nejlépe dochovaných bariérových útesů v Indickém oceánu. Vodní vily jsou na 3 úrovních, první je na vodě, pro přímé potápění; druhou je dřevěná terasa, kde si lze odpočinout na pohodlných lehátkách; Třetí je na střeše, se soláriem, ze kterého lze obdivovat oceán a užívat si příjemný mořský vánek. Hosté mají přístup na dvě veřejné pláže s lehátky, sprchami a slunečníky, jeden u promenády Water Villas a druhý před kavárnou na západní straně ostrova.

 

Family Water Villas : rodinné vily (asi 1200 m²) se 2 dvoulůžkovými pokoji, obývacím pokojem, koupelnou, terasou s přímým vstupem na pláž, soláriem. Rodinné vily jsou ideální pro velké rodiny, nacházející se v laguně na severní straně ostrova, s výhledem na jeden z nejlépe dochovaných bariérových útesů v Indickém oceánu. Rodinné vodní vily jsou na 3 úrovních, první je na vodě, pro přímé potápění; druhou je dřevěná terasa, kde si lze odpočinout na pohodlných lehátkách; Třetí je na střeše, se soláriem, ze kterého lze obdivovat oceán a užívat si příjemný mořský vánek. Hosté mají přístup na dvě veřejné pláže s lehátky, sprchami a slunečníky, jeden u promenády Water Villas a druhý před kavárnou na západní straně ostrova.

Dále pak : Sultan Suite, Faro Studio, Fornace Studio.

 

SPORTY: Volleyball, Stolní tennis, posilovna

VODNÍ SPORTY: Potápěčské centru, Catamaran, Kayak, Windsurf,

LOTUS SPA : Ayurvedické a balijské masáže, sauna

Resort má své vlastní Muzeum Nika

 

RESTAURACE

snídaně: 09:00 - 10:30

oběd: 14:00 - 15:30

večeře: 21:00 - 22:00

 

BAR & SHOP:

Coffe Shop

Bepi Bar

Nika Boutique

 

Platba:

Credit Cards, USD, Euro

Popis hotelu v pdf

Akce

TRANSFER - HYDROPLAN - CENA ZA OSOBU:  11.280 KČ

Recepce otevřena:
24 HOD
Příjezd od:
14:00
Odjez do:
12:00

Aktuální počasí

°C
°C
Letní terasa
Internetové připojení
Plavecký bazén
Sauna
Masáže
Fitness
Pláž
Příroda
Restaurace
Vodní nemotorizované sporty
Potápěčské centrum
Směnárna

Informace o pokoji

WC na pokoji
Koupelna na pokoji
TV
Satelitní TV
Minibar
Klimatizace
Fén
Trezor
WIFI
Internetové připojení
Kávovar

Reference portálu TripAdvisor


Nika Island Resort & Spa

Hodnocení cestovatelů na webu TripAdvisor 4.5 Na základě 964 recenzí cestovatelů.
23
cestovatelů hodnotilo
1
17
cestovatelů hodnotilo
2
48
cestovatelů hodnotilo
3
166
cestovatelů hodnotilo
4
710
cestovatelů hodnotilo
5
Pořadí na webu TripAdvisor
(Hotely - Kudafolhudhoo Island)
1/1

Detailní hodnocení
Umístění
4.5
4.5
Kvalita spánku
4.5
4.5
Pokoje
4.5
4.5
Služba
4.5
4.5
Cena / kvalita
4.0
4.0
Čistota
4.5
4.5

Hotel je vhodný pro: služební cesty, páry, jednotlivce, rodiny, krátké dovolené s přáteli

Ukázky recenzí

Zajímavá místa v okolí

MEZINÁRODNÍ LETIŠTĚ V MALÉ - DŘÍVE HULHULE
84,5 km

Storno podmínky

  • poplatek za storno rezervace do 21 dnů před příjezdem = 2% z celkové ceny rezervace (minimálně 5 EUR)
  • poplatek za storno rezervace 20 - 11 dnů před příjezdem = 50% z první noci
  • poplatek za storno rezervace 10 - 2 dnů před příjezdem = platí 1. noc
  • poplatek za nedojezd = 100% z ceny všech služeb

Zvolený pokoj v hotelu NIKA ISLAND RESORT

Dvoulůžkový pokoj - obsazenost 2 Informace: 1 dítě do 6 let na přistýlce zdarma (na vyžádání) 26.04.2024 - 29.04.2024
0 Cena za pokoj při obsazenosti 2 osobami
Rezervace
po telefonu
Rezervace Kuba
+420 725 699 909
Rezervace Emiráty, Srí Lanka
+420 725 631 875
Rezervace Dominikánská republika, Mexiko, Maledivy
+420 257 221 724
Získejte slevu 599 Kč
Přihlaste se k odběru newsletteru a získejte
599 Kč
na dovolenou!
Souhlasím s podmínkami registrace
KUBA 22.5.-4.6.2024